Smart Shopping Saturday / Fashion / Vanilia

Vanilia

Image
ELLE Smart Shopping Saturday exclusive

20% korting op de collectie van duurzame materialen (te herkennen aan ons groene keurmerk)

Actiecode

ELLE20 

Profiteren van voordeel?

Shop op zaterdag 29 mei tussen 10.00 - 00.00 uur op 

www.vanilia.com/collections/sustainable-fabrics  en je krijgt 20% korting op de gehele collectie van duurzame materialen in de online store.  

Over Vanilia

De collecties van Vanilia worden in kleine, gelimiteerde oplages ontworpen en geproduceerd. Het resultaat? Unieke items die zijn gemaakt met zo min mogelijk verspilling. Alle items zijn van de beste materialen die lang meegaan en ook heerlijk aanvoelen. Vanilia beheert als één van de weinige modemerken zelf hun productie. Bijna de gehele collectie wordt gemaakt in haar eigen productie-atelier in het Turkse Cappadocië.

Vanilia wil dat je lang blij bent met je kleding. Daarom biedt ze in haar boetieks een tailoring service aan, zodat elk item je als gegoten zit. Ook kunnen je oude Vanilia kledingstukken gratis worden gerepareerd, om zo de levensduur van je favoriete Vanilia-items te verlengen.

Vanilia stapt steeds meer over naar natuurlijke materialen en duurzame bronnen voor hun kleding. Tijdens ELLE Smart Shopping Saturday ontvang je daarom 20% korting op de duurzame collectie. Bekijk de collectie  hier

Be smart, buy Vanilia  

Image
Image